Programma woensdag 17 november

Hieronder vind je het volledige programma voor de dag van jouw keuze.
Je kunt je inschrijven voor maximaal 3 workshops tijdens de Medewerker Centraal Week.

online Workshop

2xfit: gezonde voeding, voeden in plaats van vullen

8.30 - 9.00 uur

Als er een onderwerp is waar je door de bomen het bos niet meer ziet is het wel gezonde voeding. Hoe kun je verantwoord afvallen, welke processen spelen er zich in je lichaam af die invloed hebben op je honger en verzadigingsgevoel? In deze Kort en Krachtig (KEK) workshop gaan we terug naar wat de basis van gezonde voeding is, welke feiten en fabels er leven en krijg je inzicht en tips over je voedingspatroon.

workshopleider:
Jeroen van Vilsteren

Webinar

‘Vitaal verbinden’ – Samen kom je verder

15.00 - 16.00 uur

Verbinding; één van de belangrijkste energiebronnen van werkend Nederland. Wat is er nodig om je echt verbonden te voelen? Is samenwerken genoeg? Daar kom je achter door het thema verbinding op verschillende manieren te bekijken. Welke concrete kansen zijn er om jouw gevoel van verbinding én de verbondenheid van jouw team een boost te geven? Op een interactieve manier geven we inzichten en tips en zetten we je aan het denken. Doe je mee!?

De afgelopen periode was de verbondenheid soms wat verder te zoeken. Fysiek bij elkaar komen werd beperkt, veel gesprekken werden gedomineerd door één onderwerp en alle zeilen werden bijgezet om het werk draaiende te houden. Misschien was er minder ruimte voor echte aandacht en waardering voor elkaar? In deze workshop gaan we op zoek naar de menselijke behoefte aan verbinding en kijken we hoe je dit in je (werk)dag kunt verwerken, zowel individueel, in je team en thuis. Met concrete werkvormen en tips ga je aan de slag en tussendoor hebben we een toepasselijk beweegmomentje.

Programma

•             Wat is verbinding voor jou?
•             Wat weten we van verbinding?
•             Wat kun jij doen?

Resultaat

Inzicht in jouw behoefte aan verbinding, de kansen om dit te stimuleren en een eerste stap richting meer aandacht, waardering en verbondenheid.

workshopleider:
Jobjan Blonk

interactieve lezing

slaap & veerkracht

15.00 - 16.30 uur

SEIN is expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde. We delen graag onze kennis met jou over slaap in relatie tot veerkracht. Want, weet jij welke processen betrokken zijn bij goede slaap? En hoe je die kunt beïnvloeden? Met deze interactieve lezing krijg je informatie en praktische tips die jou helpen bij goede slaap, waardoor je je veerkrachtiger en frisser voelt!

workshopleider:
Loes Kramer

online Workshop

Help, ik word ingehaald op de digitale snelweg!

19.00 - 20.00 uur

De digitale ontwikkelingen in de zorg gaan razendsnel! Beeldbellen, apps, zorgtechnologie, een nieuw ECD of een roosterapp, eHealth…..

Kun jij het nog bijhouden? Ja, dat kun je! In deze inspiratiesessie krijg je namelijk leuke en praktische tips om je vakkennis en vaardigheden op peil te brengen en te houden en zo klaar te zijn voor de zorg van nu en van de toekomst.

workshopleider:
Marijke Bult

workshopleider:
Suzanne Verheijden