Programma doorlopende items

Hieronder vind je het volledige programma van de doorlopende items. Voor de workshop ‘Zelfzorg retreat’ kun je je rechtstreeks aanmelden via de knop onderaan de omschrijving van de workshop. Voor de workshop ‘Hoe staat het met jouw duurzame inzetbaarheid?’ kun je je inschrijven via het inschrijfformulier.

hoe staat het met jouw duurzame inzetbaarheid? Test jezelf!

Omdat jij als zorg- of welzijnsprofessional centraal staat tijdens de Medewerker Centraal Week, wordt jou deze test aangeboden! In een korte tijd krijg je een mooi en duidelijk overzicht van jouw duurzame inzetbaarheid. Een mooie kans en basis om eens bij jezelf stil te staan!

Door de hectiek en het zorgen voor anderen schiet het er vaak bij in om stil te staan bij jezelf. Toch is het belangrijk om af en toe te kijken naar je eigen duurzame inzetbaarheid om te zien of je nog op de juiste manier en in balans bezig bent. Door deze vragenlijst krijg je inzicht in de belangrijke kernonderdelen van duurzame inzetbaarheid, zoals: gezondheid en energie, kennis en vaardigheden, motivatie en betrokkenheid en werk-privé balans.

Aan het einde van de test vind je een overzicht met belemmerende factoren voor jouw duurzame inzetbaarheid die jou kunnen helpen om eventueel bij te sturen.

Heb je interesse? Meld je dan aan! Je ontvangt dan via de mail een link voor de test.

De test duurt gemiddeld 20 minuten en de rapportage is na afronding direct in te zien.

Zolang de voorraad strekt* – voorraad: 50

Helaas is deze activiteit volgeboekt, maar we hebben een alternatief!

Heb je interesse in de test en een loopbaangesprek dan kun je je via Sterk in je Werk aanmelden voor gratis loopbaanadvies-gesprekken met een onafhankelijk loopbaanadviseur via www.sterkinjewerk.nl.

contactpersoon:
Cili Even

zelfzorg retreat

De Zelfzorg Retreat is een online programma van 7 dagen om je te helpen beter voor jezelf te zorgen en je energieniveau te verbeteren. De retreat is laagdrempelig en praktisch met korte inspiratievideo’s op het vlak van yoga, voeding, meditatie en mindset die je gemakkelijk kunt inpassen in je dagelijkse leven op het moment dat voor jou het beste schikt.

Het programma start op maandag 15 november en eindigt op zondag 21 november. Elke dag ontvang je een mail met nieuwe zelfzorg-inspiratie die voor je klaar staat. Na de Medewerker Centraal Week is het programma nog tot 15 december toegankelijk. Dus alle tijd om alles te ontdekken en jouw favoriete video’s vaker te herhalen.

Door wie?
De week wordt begeleid door Ellen van der Valk en Jan-Joost Frank. Ellen en Joost zijn eigenaren van Yogasite, een centrum voor yoga, persoonlijke groei en gezonde leefstijl.

Aanmelden
Deze Zelfzorg Retreat biedt je alle ingrediënten om jouw welzijn centraal te stellen, met als doel: verbetering van je fysieke en mentaal-emotionele gezondheid, meer positiviteit en energie.
Stel jouw welzijn centraal en meld je aan!

Via onderstaande knop kun je je gratis aanmelden. Let op: je wordt hierbij doorgeleid naar een externe website (zelfzorgretreat.com).

workshopleiders:
Ellen van der Valk en
Jan-Joost Frank