Veelgestelde vragen

Vind hieronder de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan hier het contactformulier in.

De Medewerker Centraal Week is toegankelijk voor alle medewerkers in zorg en welzijn in Oost-Nederland. In 2023 is er een speciaal programma voor leidinggevenden in de zorg gemaakt, vanwege hun belangrijke rol bij behoud van medewerkers.

De activiteiten tijdens de Medewerker Centraal Week vinden deels fysiek en deels online plaats. Bij een fysieke activiteit wordt de locatie-informatie genoemd in de beschrijving van de activiteit. De online activiteiten kun je volgen vanuit je werk of thuis. Het enige dat je nodig hebt, is een pc of laptop met een werkende internetverbinding en geluid. De online activiteiten vinden plaats via Zoom of MS Teams. Zodra je bent ingeschreven ontvang je van ons een bevestigingsmail. Een aantal dagen voor de activiteit ontvang je van ons de deelnamelink. Klik op het moment dat de activiteit start op de link, en je komt vanzelf in de activiteit.

Zorg ervoor dat je een goed werkende internetverbinding hebt en dat het geluid van je laptop of pc het goed doet. Zet jezelf meteen op mute zodra je een activiteit binnenkomt. Dit voorkomt dat iedereen door elkaar gaat praten. Gaat het beeld wat schokkerig? Zet dan je eigen camera uit. Dit helpt vaak voor een betere internetverbinding.

We adviseren je om een andere activiteit te kiezen. Er zijn veel activiteiten beschikbaar die voor een deel overeenkomen. De online activiteiten zijn achteraf niet terug te kijken via de website.

Ja, er is een digitale communicatietoolkit beschikbaar, bestaande uit een flyer, poster, e-mailhandtekening banner en het beeldmerk van de Medewerker Centraal Week. Ook is er een programma-overzicht beschikbaar met daarop alle activiteiten die tijdens de week plaatsvinden. Én er is een programmaoverzicht per doelgroep (medewerkers en leidinggevenden) beschikbaar. Vanuit dit overzicht kun je doorklikken naar de uitgebreide informatie per activiteit, inclusief aanmeldknop. Klik hier voor de communicatietoolkit.

Je kunt je in totaal voor maximaal drie activiteiten aanmelden. Het maakt niet uit of je je aanmeldt voor drie activiteiten op één dag, of de activiteiten verspreidt over meerdere dagen.  

Deelname aan de Medewerker Centraal Week is gratis, maar niet vrijblijvend. Na aanmelding rekenen we op jouw deelname. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen deelnemen, geef het dan zo spoedig mogelijk door. Neem hiervoor contact op via 030-275 96 24 of info@medewerkercentraalweek.nl.

Neem hiervoor contact op via info@medewerkercentraalweek.nl of bel 030 – 275 96 24

Neem hiervoor contact op via info@medewerkercentraalweek.nl of bel 030-275 96 24.

WGV Zorg en Welzijn heeft een servicebureau ingeschakeld om het administratieve proces rondom de Medewerker Centraal Week te verzorgen. Dit bureau is gevestigd in Utrecht en bevindt zich dus buiten het werkgebied van WGV Zorg en Welzijn (Oost-Nederland). Vandaar het 030-nummer.